Løb gør dig til en bedre leder

Løb gør dig til en bedre leder

april 27, 2017 0 Af LFA

For virksomheder er det vigtigt, at deres ledere altid yder det optimale, og de har styr på projektledelse. Ofte er der kun fokus på selve arbejdet, men for at du kan være en god leder, skal du også have overskud i din hverdag.

Det betyder at gode ledere ofte også får deres søvn, og så dyrker de masser af motion. Her er løb stadigvæk en overlegen motionsform for den moderne leder, fordi den er let at tilpasse, og den kan tages med alle steder.

Find et tidspunkt at løbe på

Hvis du er leder, eller gerne vil være det, så har du helt sikkert travlt med din karriere, og du vil gerne have succes. Her kan det være, at du ikke føler, at du har tid til at løbe, selvom du ved, at det vil være godt for dig. Som du sikkert allerede ved fra forretningsbøger, så handler god projektledelse om, at du har styr på dine projekter fra start til slut. Men du ved sikkert også, at det kun er muligt at holde fokus, hvis du hele tiden har overskud i din krop. Hvis du gerne vil lære endnu mere om projektledelse, kan du se mere her.

Vi kan fortælle dig, at alle har tid til løb. Stort set alle amerikanske præsidenter har fundet tid til at løbe. Fra George Bush Jr. til Barack Obama. Hvis de har tid til at løbe, så har du også.

De får tid til at løbe ved at vælge et fast tidspunkt at gøre det på. For de flestes vedkommende er dette enten om morgenen eller om aftenen. Det er ikke så vigtigt, hvornår du løber, det skal blot være et tidspunkt, som du kan stå inden for.

 

Løb kan tages med på forretningsrejse

Det, der kendetegner ledere, er, at de skal på utrolig mange forretningsrejser hele tiden. Disse rejser kan være i hele landet eller endda i hele verden. Det kan være svært at få styrketrænet, da de fleste hoteller ikke har særlig gode faciliteter til den slags.

Her er det langt lettere at pakke et par løbesko, når turen går til forretningsmøder rundt om i verden. Selvom du lander i et andet land, så kan du altid tage dine løbesko og løbetøj på, og så er du klar til at erobre verden.

 

Løb og kaffe

Mange erhvervsledere har kæmpe succes ved at holde møder tidligt på dagen, hvor de er mest friske i hovedet. Her starter mange med at vække hele kroppen og hjernen ved løb, hvorefter de snupper morgenmad og kaffe til at vække hjernen.

På den måde er de klar til at erobre hele verden til gavn for dem selv og virksomheden.