3 forskellige typer sko til brug i fitnesscenteret

3 forskellige typer sko til brug i fitnesscenteret

november 2, 2017 0 Af LFA

Denne artikel omhandler 3 sko du kan bruge i fitnesscenteret, men har hver især forskellige formål. Hvis du træner flere gange om ugen og tager træningen seriøs, så bør du investere i et par træningssko. Men hvilke type træningssko du skal investere i, kommer an på hvilke aktiviteter du dyrker i fitnesscenteret. Hvis du bruger løbebåndet meget, bør du investere i et par løbesko, der giver en god absorbering og er behagelig. Løfter du tunge vægte og bruger øvelser som squat, clean o.s.v. vil et oplagt valg være et par vægtløftersko, der giver stabilitet og forbedre den tekniske udførelse af øvelserne

Nike Free – Løbesko & fitness

Nike Free er en yderst populær løbesko fra Nike, skoen bliver brugt både af herrer, damer og børn. Nike Free er en alsidighed sko, der gør at den kan bruges som træningssko, fritidssko eller løbesko. Skoen er en neutral løbesko med en fleksibel sål og uden støtte, hvilke giver en følelse af frihed når du har skoen på. Hvis du normalt benytter et par konventionel løbesko, så kan det ikke anbefales, at hoppe direkte i et par Nike Free og så løbe 10 kilometer, da disse sko kræver lidt tilvænning. Med et par Nike Free får du, altså et par utrolig komfortabel sko til løb og fitness, men du skal dog være opmærksom på der ikke er noget støtte i skoen, og henvender sig til neutrale løber.

 

Reebok Nano 7.0 – Crossfit sko/allround-sko

Reebok Nano 7.0 er en crossfit-sko der er smidig, men samtidig en solid sko, så den kan benyttes til både løb og styrkeløft. Reebok Nano 7.0 er den nyeste skud fra Reebok, ydermaterialet er blevet fremstillet med den helt nye Aeroweave og en helt ny hæl. Derudover har Reebok Nano 7.0 en EVA mellemsål, der giver en god stødabsorbering, og forfoden har fået flexriller der giver skoen en høj fleksibilitet. Ydersålen er en multisurface, hvilke giver en god trækkraft, og den formede indersål giver optimal komfort. Alle disse tiltag fra Reebok giver den perfekte crosfit-sko/allround sko.

 

Inov-8 Fastlift 370 BOA – Vægtløftningssko

Inov-8 fastlift 370 er udstyret med den nyeste teknologi indenfor vægtløftningssko, så som Inov-8’s External Heel Cage og Power-Trust. Disse to helt nye teknologier giver en øget stabilitet under løft af vægte, men samtidig er skoen utrolig komfort og fleksibel. Inov-8 Fastlift 370 BOA vejer kun 370 gr, og har en forskel i højden fra hæl til forfod på 16,5 millimeter, hvilke giver en god position under alle løft. Inov-8 Fastlift 370 er udstyret med et BOA system, som der kendes fra ridestøvler fra mærket Cavallo. Med BOA låsesystem kan du justere skoen med et vrid på en knap. Dette nye system gør det hurtigt og nemt at komme i og ud af skoen på få sekunder, og samtidig gør det skoen utrolig komfortabel.