5 måder til at løbe mere i byen

5 måder til at løbe mere i byen

april 24, 2017 0 Af LFA

Vi har mange læsere, som bor i byer, og de skriver nogle gange til os, at de kan have lidt svært ved at finde motivationen til at løbe. Så om du har en lejebolig i København eller bor i Aarhus, så er de her råd til dig.

For vi vil gerne have, at du begynder at løbe mere i dit liv, for du kommer til at mærke en kæmpe forskel for dit humør og helbred. Du behøver ikke alle disse fem råd, men der er helt sikkert et af de fem råd, som du kan bruge.

 

1. Kør hen til en skov

Hvis du aldrig løber, fordi du ikke kan fordrage at løbe i en by, så er der heldigvis masser af grønne områder og skove tæt på alle danske byer. Hvis du har langt hen til en skov, så kan du overveje at tage bilen eller cyklen derhen, så du kan fokusere på at løbe i naturomgivelser.

For hvis du først skal løbe 5 km derhen, så har du allerede med turen derhen og tilbage løbet 10 km, og så gider du sikkert ikke mere.

 

2. Løb med en ven

Noget af det vigtigste, når det kommer til løb, er motivationen til at løbe. Derfor anbefaler vi, at du løber sammen med en god ven. Det er også en hyggelig måde at være social på, da I oplever hinandens selskab, uden at I kan snakke alt for meget sammen.

 

3. Løb i et fitnesscenter

Er du træt af kulden om vinteren, så kan du tilmelde dig et fitnesscenter. De fleste løbere er allerede tilmeldt et fitnesscenter, da det er en god måde at styrke sine knæ på, så du kan løbe endnu mere.

Vi anbefaler, at du vælger et fitnesscenter, som har lokationer tæt på dit arbejde eller din lejebolig i København, eller hvor du bor. Hvis du leder efter en bolig tæt på et fitnesscenter, kan du klikke her.

 

4. Meld dig ind i en løbeklub

Det er lidt i samme stil som at løbe med en ven. Det handler om motivation, men samtidig løber du endnu længere i en løbeklub. For her har du mulighed for at presse dig selv på en helt anden måde, da alle i en løbeklub elsker at løbe.

Det fungerer gerne sådan, at du kan tilmelde dig forskellige niveauer, og når du bliver bedre til at løbe, kan du rykke op i et højere niveau og på den måde, kan du hele tiden presse dig selv.

 

5. Løb på arbejde

På mange arbejdspladser finder du i dag baderum, og det betyder, at du kan løbe på arbejde. Det kræver selvfølgelig, at du ikke har for langt til dit arbejde. Det gode er her, at du har mulighed for at få din motion ind i den tid, hvor du alligevel ville pendle.

God løbetur til alle derude.