5 nødvendige gadgets til løbeturen

5 nødvendige gadgets til løbeturen

marts 20, 2017 1 Af LFA

Er du en af dem, der løber, fordi du elsker det? Eller skal det være lidt sjovere at løbe? Uanset hvad er løbeturen en af de sundeste ting, du kan gøre for din krop. Adrenalinen pumper, du får bevæget dine muskler, og din kondition trænes. Her er 5 nødvendige ting til løbeturen, der kan gøre den endnu bedre:

Løbeuret

Går du meget op i løb og løber af sundhedsmæssige årsager, kan du investere i et løbeur. Løbeuret kaldes også et pulsur med GPS, hvilket netop er urets princip – at måle din puls, tracke din rute og måle din hastighed. Med et løbeur er det nemt at holde styr på dine løb samt se dine forbedringer. På denne måde kan du også konkurrere med dig selv ved at presse dig til at løbe hurtigere eller længere end sidste løbetur.

 

Action kameraet

Løber du for at komme ud i naturen og nyde de udendørs landskaber, kan du overveje at købe et action kamera. Action kameraer et sportskamera, som er designet til at holde til vind og vejr. Placer kameraet et sted på din krop, enten i maveregionen eller på hovedet, og film din løbetur. Herefter vil det være muligt for dig at genopleve dine smukke ruter på film.

 

Mobilholderen

Mange vil mene, at mobiltelefonen skal blive hjemme under løbeturen for ikke at forstyrre med opkald og beskeder. Men mobilen kan bruges til mange ting under løbet. Der findes et utal af applikationer, der gør det muligt at tracke dig og dit løb. Derudover kan mobilen bruges som musikafspiller, der gør det muligt at holde en bestemt rytme under løbet. For at mobiltelefonen ikke hopper op og ned i lommen eller risikerer at tabes, kan du købe en mobilholder. Holderen sættes typisk på overarmen og vil beskytte din telefon.

 

Applikationerne

Som nævnt er der masser af applikationer designet specifikt til løb. Du kan gå ind på App Store eller Google Play og søge efter den ønskede applikation. De kan som sagt tracke dig, farten og ruten, men nogle applikationer kan også gøre din løbetur anderledes. Nogle er designet som et intervalur, hvor du guides til at løbe i interval og derved får din puls op på en helt anden måde.

 

Løberygsækken

Det kan være svært at finde tid i hverdagen til løb, men her kan det være en idé at bruge løbeturen som transportmiddel, hvor du løber til og fra. Det anbefales, at du køber en løberygsæk hertil, hvor du kan have tøj og sko. Samtidig vil du kunne løbe med det behageligt på ryggen.

Hvis du ikke har råd til ovenstående udstyr, kan du med fordel optage et billigt lån. Sammenlign dine muligheder ved at klikke her.