Brug sommeren fornuftigt – kom i form

Brug sommeren fornuftigt – kom i form

juni 28, 2017 0 Af LFA

Sommeren byder altid på mange forandringer og nye tiltag for mange mennesker. Rigtig mange bruger sommeren på at komme i form – og det kan du også gøre.

Læs med her og få inspiration til hvordan du bruger sommeren til at komme i form.

Motivation til at motionere

En af grundene til at komme i form om sommeren er at det er nemmere at motivere sig til at komme ud og røre sig. Med de lange lyse aftener og det lune vejr, så er det meget nemmere at rejse sig fra sin sofa og hoppe i løbetøjet og få en løbetur. Du kan samtidig bruge den motivation til at få en god rytme til at få et stabilt motionsliv. Meget motion handler om vaner og rytmer, og sommeren er en kærkommen invitation til at få en opbygget gode vaner og rutiner, du kan tage med videre ind i efteråret og den kommende vinter.

Du kan også finde den ekstra motivatom til at løbe, hvis du finder dig en løbemakker. Med en løbemakker føles kilometerne ikke lange og så bruger du også tiden i godt selskab. Derudover kan i bruge hinanden til at motivere jer selv så i kommer ind i den gode rytme.

Motion giver dig energi

Ved at komme i god form får du ikke alene bedre selvværd, men også mere energi til at overkomme dagens gerninger. Al den gode energi resulterer i at du kan blive mere effektiv på arbejdet og få mere overskud til at se venner og familie. Overskud du måske havde svært ved at finde før i tiden.

Spis med omtanke

I takt med at du finder løbeformen frem så er det essentielt at du husker at spiser og drikker med omtanke. Det får nemlig ingen effekt hvis du bliver ved med at spise på samme måde, som du gjorde før, du gik i gang med at løbetræne. Selvom sommeren byder på mange lækre ting, som for eksempel alt den gode, fede mad der er på grillen. Du kan sagtens spise det der bliver sat foran dig, men spis mindre portioner i stedet for vikingstørrelserne. Kort sagt skal du spise med omtanke og nyde den mad du bliver serveret. Husk desuden at udnytte de mange lækre grøntsager som sommeren byder på.

Hvis du gerne vil have produkter i din kost der hjælpe dig med at tabe vægt, så du kan undersøge mulighederne omkring produkter der indeholder få kalorier som for eksempel Nutramino. Det giver dig muligheden for at kontrollere de kalorier du indtager i løbet af dagen.
Senere på aften ender du måske med at drikke lækre kolde drinks og masser af god rødvin. Her kan samme princip anvendes. Drik med omtanke og nyd det, i stedet for at hælde det i dig. Det er samtidig utrolig vigtig at drikke masser af vand i løbet af dagen. Vand holder dig hydreret og giver samtidig en mæthedsfornemmelse.

Der er masser muligheder for at bruge sommeren til at komme i form – det handler bare om at komme i gang.