Det bedste løbeudstyr til nybegyndere samt de garvede

Det bedste løbeudstyr til nybegyndere samt de garvede

april 3, 2017 0 Af LFA

Du kan købe den ene og anden form for løbeudstyr til din træning, men hvad er det vigtigste at have for at begynde at løbe?

Løbesko

Det vigtigste løbeudstyr, og det første du skal kigge efter, er et par gode løbesko. Hvis det er første gang du skal købe løbesko, kan det være en god idé at tage ud i en sportsbutik og købe dem. I en sportsbutik har du mulighed for at teste hvilken løbestil du har, og finde de løbesko der passer bedst til dig.

Løbetøj til hele året

Næstefter løbesko kommer noget godt løbetøj. Når du skal kigge efter løbetøj er det vigtigt at finde noget som du synes er behageligt. Om du bedst kan lide løbetøj, der sidder stramt eller løst er helt op til dig – det ene er ikke bedre end det andet.

Om vinteren kan det dog være en fordel med en trøje, der sidder lidt tæt inderst, for at holde varmen. Ellers handler det om at have flere lag tøj på om vinteren, så du ikke får problemer med at holde varmen.

Mobilholder

Når du har styr på løbesko og løbetøj, er det næste udstyr du kan vælge at kigge på en mobilholder. Hvis du vælger at have din mobil med på løbeturen, kan du tracke din tur med forskellige apps og på den måde både se hvor langt og hvor længe du har løbet. Samtidig kan du også høre musik under løbeturen, som for de fleste letter løbeturen lidt.

Der findes forskellige slags mobilholdere. Den mest almindelig form er den hvor mobilen sidder på overarmen. Den er praktisk fordi den ikke generer, og du kan godt betjene mobilen uden at skulle tage den ud af holderen.

Løbe-ure

Hvis du ikke vil have din mobil med på din løbetur, kan du overveje at anskaffe dig et løbe-ur. Et løbe-ur kan både måle distance, tid, hvor mange kalorier du har forbrændt og andet.

Du kan også sagtens både bruge din mobil, og et løbe-ur. Nogle af de nyeste urer kan forbindes til din mobil, så du kan se ruten og tiden på mobilen bagefter.