Løb hjælper på din hovedpine

Løb hjælper på din hovedpine

april 19, 2017 0 Af LFA

Når vi dykker ned i det, bliver vi altid overrasket over, hvor mange ting løb egentlig er godt for. Alt for dit generelle velvære til dit sind. For hvis du lider af spændingshovedpine, kan det hjælpe for din krop at dyrke motion som f.eks. løb. Hvis du har meget slem hovedpine, kan du overveje at prøve at få en botox behandling, da det får dig til at slappe af de rigtige steder i hovedet.

Alt for mange danskere lider af hovedpine, og det gør det svært for dem at lave noget aktivt i livet, og det hæmmer en utrolig meget. For helt simple ting som at tage ud med sine veninder kan pludselig blive et kæmpe problem for dig.

Det er grunden til, at folk med stærk hovedpine er villige til at prøve stort set alt, som kan hjælpe.

Løb en tur

Som sådan er det ikke altid, fordi løb i sig selv virker for din hovedpine, men det er rart at få sin krop til at tænke på noget andet end hovedpine.

Det svære er nok at få sig selv til at tage ud at løbe, hvis du har meget ondt. For her er det helt naturligt at lægge sig ned og have det dårligt. Du kan evt. starte med at tage løbetøj på og så bare gå en stille tur.

Når du har gået lidt, kan du prøve at komme op i tempo og løbe en smule. Du vil hurtigt mærke, hvor dejligt det er efter et stykke tid.

Lav en aftale med en ven

Du kan overveje at aftale med en ven, at du kan skrive til personen, hvis du gerne vil løbe, men du ikke kan overskue det.

På den måde bliver det vennen, som skal komme over til dig, når du gerne vil løbe. Hvis du har en kæreste, er det oplagt, at du kan gøre det med denne person. For vi ønsker ikke, at du skal have det dårligt, og det gør din kæreste slet ikke.

Tag en lur efter din løbetur

Det kan godt være lidt hårdt for dit hoved, når du lige har løbet en tur, og derfor anbefaler vi, at du tager en lur. Dvs. når du har hovedpine, kan du prøve at løbe, men lad din krop og hoved slappe helt af, når du kommer tilbage.

Som vi nævnte i starten, så kan du også overveje at få botox, da det faktisk hjælper for hovedpine, fordi det får dine muskler til at slappe helt af. Desuden slipper du også for rynker, så det er ren win win.

botox-behandling.dk er der masser af information om, hvad botox kan bruges til. Det er til meget mere end rynker.

God løbetur og god bedring.