Sådan kan du motionere om sommeren

Sådan kan du motionere om sommeren

juli 3, 2019 0 Af LFA

Når det er sommer, så er der mange måder man kan dyrke sport udenfor, så man både nyder sommervejret, men at man også får noget motion, så man kan vise sommerkroppen frem i de varme måneder. Der er flere forskellige måder, man kan motionere på. Man kan I artiklen læse, hvornår man skal tage i Fitness i sommerhalvåret. Hvis man mere er til fodbold, så er der tips til hvordan i får stablet en omgang fodbold på banen, om det er ved lidt små spil med en bold i parken, eller ved at spille med trøjer, støvler og det hele. Til sidst er der tips til, hvordan du får motioneret, når du skal fra A til B.

Fitness på sommeraftenerne

I sommerperioden er der mange der springer fra. De træner hele vinteren og om foråret, og så stoppe de når det bliver varmt, og der sker mange arrangementer i løbet af ugen. Det er lidt spild, for det er mange gange, der man gerne vel vise sin veltrænede krop frem, når man skal ud og bade om sommeren. Derfor kan man med fordel prøve at få trænet enten om aften eller om morgen, hvor der også er lidt koldere i fitnesscenteret end der er i løbet af dagen. 

Fodbold på den organiserede måde

Du kan med fordel få noget cardio ved at spille fodbold. Du kan bare gå ned i parken og spille lidt bold. Det eneste I har brug for er en bold, og så kan I bruge jeres sko som stolper til målene. Så er I i gang, og du kan dyrke noget motion alt i mens i hygger jer sammen. Her kan alle i alle aldre være med. Du kan også spille fodbold på en mere organiseret måde, hvor I spiller hver onsdag i fælledparken, hvor der er en hel bane med 7-mandsmål. Der kan I have fodboldtøj og fodboldstøvler med. På den måde blive det mere professionelt og organiseret. I kan tage ud om aften og spille, når der ikke er lige så varmt som om dagen.   

Cykel rundt om sommeren

Nu når det er ved at være sommer, så er der behov for, at man kommer ud og rør sig lidt i den forbindelse, så er cykling en hyggelig måde, at få dyrket lidt motion. Om det er men en racercykel ned at strandvejen, eller om det er på vej frem og tilbage fra arbejde inde i byen, hvor morgensolen står så lavt at den blænder dig hvis du ikke har solbriller på. Cykling er en god måde at røre sig på, da cykling ikke kun er en sportsgren, og er en måde at motionere på. Det er også et transportmiddel, og en måde at komme fra A-B. B er stranden eller et sted man ikke ved man cykler hen mod. Så er cyklen en god måde, at dyrke motion og transportere sig på, på en og samme tid. Der findes mange forskellige cykler. Der er racercykler, som er til at kører rigtigt langt, og som er lette og men ret dyrere. Så er der den klassiske citybike, som mange bruger til at køre hurtigt igennem byen, men som er en del langsommere end racercyklen. Der er også den bedstefar eller bedstemorcyklen, som er mere tilbagelænet cykel, hvor det ikke er meningen, at man skal køre så hurtigt, men derimod nyde turen stille og roligt igennem byen. Du kan købe en afslappet damecykel til sommerturene igennem byen på nettet, så får du den leveret hurtigt og nemt til døren.