Tag på sportsferie – En miniguide til en sundere ferie

Tag på sportsferie – En miniguide til en sundere ferie

marts 9, 2017 0 Af LFA

For rigtig mange mennesker er ferie ensbetydende med afslapning og et minimum af aktivitet. Men sådan behøver det ikke at være. Det kan sagtens lade sig gøre at kombinere ferie og sport. Du får her nogle gode råd til hvordan du bliver mere aktiv på din ferie. Så slipper du for at miste den gode form du har brugt så lang tid på at opbygge.

Klassikeren blandt sportsferier

For over 30 år siden åbnede Club La Santa på Lanzarote. Det er klassikeren blandt sportsferier i Danmark. Der stort set altid garanti for godt vejr og du få et hav af forskellige aktivitetsmuligheder. Det betyder, at uanset hvilken sportsgren der er din favorit, så har Club La Santa noget for dig. Ung som gammel, det betyder ingenting. Nu om dage er det nemlig danskere i alle aldre der rejser på sportsrejser. Så det er ikke svært at forstå hvorfor det formår at beholde sin popularitet.

Den nye dreng i klassen

Sportsrejser var ikke den allerstørste succes da Tjæreborg lancerede Club La Santa i starten af 80’erne. Dengang var aktiv ferie ikke en del af danskernes ordforråd, men tiderne har så sandelig ændret sig. Nu er fitness og sund livsstil højeste mode. Dette er formentlig årsagen til at Club La Santa har fået en ny nabo.

Playitas ligger på den nærliggende kanariske ø Fuerteventura. Konceptet er fuldstændig identisk med Club La Santa. Tilbyd gæsterne fantastisk vejr, stort set hele året rundt, og et utal af forskellige aktiviteter. De har dog en lille ekstra godbid på Playitas. Til forskel fra konkurrenten Club La Santa, så tilbyder Playitas sine gæster deres helt egen 18-hullers golfbane. Så er golf din foretrukne fritidsbedrift, så er Playitas helt sikkert stedet for dig.

Tag på løbeferie

Rigtig mange danskere er som sagt begyndt at få øjnene op for aktive ferier. En af de mest populære aktiviteter er løb. Det er der mange grunde til. For det første, så kræver det ikke andet udstyr end et par gode løbesko. For det andet, så er det nemt selv at arrangere en løbeferie.

Hvis du er fuldblods sportsentusiast, så kan du kombinere samtidig kombinere din løberejse med en sportsrejse fra VisitFootball.dk. Der er nogle nemlig nogle rigtig gode muligheder for at arrangere en komplet sportsrejse ikke langt fra Danmark.

To af de mest populære marathoner i verden bliver afholdt under to timers flyvning fra Danmark. Berlin Marathon løbes hvert år i slutningen af september. Du kan flyve til Berlin på under en time, og hvis du er tidligt ude kan du finde flybilletter til under 500 kroner tur/retur. Kombinér det med en Hertha Berlin-kamp på det olympiske stadion for at fuldende din sportsrejse.

London Marathon er ligesom Berlin en af de seks prestigefyldte World Marathon Majors. Det bliver afholdt hvert år i april. Det giver dig fantastiske muligheder for at kombinere løb, fodboldkamp og ferie på én og samme tid. Storhold som Chelsea, Arsenal, og Tottenham spiller nemlig alle i London.

Find også flere oplevelser på www.find-oplevelsesgaver.dk.