Top 3 over løbeudstyr, du ikke kan undvære

Top 3 over løbeudstyr, du ikke kan undvære

marts 23, 2017 0 Af LFA

Man behøver ikke være en udstyrsnørd for at peppe løbeturen op og gøre det endnu sjovere at løbe. Desuden er det også en rigtig god idé at investere i det rigtige grej, for så kan du måske løbe længere eller løbe i højere tempo.

Mennesket er fra naturens side skabt til at løbe, men trods dette findes der forskelligt løbeudstyr, der kan have positiv indflydelse på dine løbeture. Vi har samlet de tre mest uundværlige løbegadgets, du bliver nødt til at investere i. Hvis ikke din bankkonto er på din side, kan du heldigvis nemt og hurtigt trykke på rubrikken ’lån penge’ her, så dine løbeture kan blive både mere effektive og sjovere.

Løbeuret
Du kender garanteret allerede nogen, der har et løbeur, for det må siges at være en af de mest anvendte løbegadgets. Der findes rigtig mange forskellige slags, så det er en god idé at undersøge markedet, inden du investerer i et løbeur.
Med et løbeur kan du lade din smartphone blive hjemme, og du risikerer ikke længere at den bliver gennemblødt af regnen eller bliver fugtig af din kropsvarme. Derudover er et løbeur meget mere handy at løbe med og have på.

Desuden er de nyeste løbeure udstyret med GPS, der har højere præcision, hvis du for eksempel løber i tæt skov.

Løbesko
Et par gode løbesko er altafgørende og ikke kun nice-to-have som eksempelvis løbeuret. Der findes rigtig mange forskellige løbesko, og det afhænger af din løbestil, hvilke sko der passer bedst til dig. Det er også en rigtig god idé at besøge specialbutikker, der kan rådgive og vejlede dig til de helt rigtige løbesko.
Hvis du ikke investerer både tid og penge i de rigtige løbesko, risikerer du at få skader, der i sidste ende vil betyde, at din løbekarriere må slutte. Du kan også alliere dig med en træner, der kan guide dig til den helt rigtige løbestil og løbeudstyr.

Løbetøj
Hvis du løber ude i det fri hele året rundt, er det især vigtigt i vinterperioden at have det rette løbetøj. En god løbevinterjakke holder blæst og regn væk, men giver samtidig kroppen mulighed for at ånde.
Derudover handler det i høj grad om at vælge løbetøj, som man føler sig godt tilpas i. Om det skal være løstsiddende eller tætsiddende er helt op til dig. Husk dog, at hvis du holder af at løbe om aftenen, er det en rigtig god idé at anskaffe en refleksvest.

 

Der er altså både nice-to-have og need-to-have, når det kommer til løbegadgets. Det kan dog hurtigt blive en halvdyr affære at investere i det hele på én gang, og derfor er det en god ide at overveje, om man skal låne penge til løbeudstyret.