Top 5 byer at løbe maraton i.

Top 5 byer at løbe maraton i.

november 2, 2017 0 Af LFA

Maraton er den distance der giver mest respekt fra venner og familie at have løbet. De berømte 42,195 km bliver ofte løbet i nogle af de flotteste byer og områder. Det gør maraton til et utroligt flot løb at løbe, mens ens krop bliver sat på prøve. For at du ikke skal løbe samtlige maraton i verden, for at finde det bedste sted at løbe, har vi her fundet de 5 flotteste og bedste byer at løbe maraton i.

New York, USA

Den første by på vores liste over de bedste maratonbyer er New York. Løbet i New York er det største i verden, med omkring 50.000 deltagere hvert år. Årsagen til at så mange mennesker deltager, er at du får lov til at løbe på nogle af de mest ikoniske veje igennem New York. Du kan ikke kalde dig selv for en rigtig maraton løber før du har gennemført New York maraton.

Rom, Italien

Den anden by på vores liste over de bedste maratonbyer er Rom. Årsagen til at rom er med på listen skyldes den historie byen har. Når du deltager i Rom maraton får du mulighed for at løbe fordi Vatikanet, Colosseum og mange andre ikoniske monumenter. Hvis du har interesse i historie og arkitektur, så er Rum maraton det perfekte løb for dig.

Athen, Grækenland

Den tredje by på vores liste over de bedste maratonbyer er Athen. Athen er byen, hvor det hele startede for 2500 år siden. Historien om maraton løbet tager os tilbage til 490 år før Kristus. En budbringer fra den athenske hær løb fra krigen i Maraton til Athen, for at bringe en vigtig meddelelse. Hvis du deltager i maratonløbet, kommer du ud på den samme rute fra Maraton til Athen, som budbringeren løb for 2500 år siden.

København, Danmark

Den fjerde by på vores liste over de bedste maratonbyer er København. Cirka 12.000 mennesker begav sig ud på de 42,195 km sidste år. Det var ikke alle der gennemførte, men alle pressede sig selv 10% ekstra pga. de mange mennesker der jublede. Ligegyldigt om det var en af de professionelle løbere eller den lokale boligadvokat der løb forbi, så hjælper folk dem til at løbe lidt hurtigere end de ellers ville have gjort.

Las Vegas, USA

Las Vegas Maraton er ved at blive en af de mere populære begivenheder indenfor løb i verden. Hvorfor? Varmen. En udfordring at løbe maraton i 30-50 graders varme er noget, som mange maraton elskere gerne vil udfordre. Hvis du ikke er til den lange slags, kan du også vælge 10k eller 5k løbet.

Alle deltagere får desuden aftenen før og dagen efter en fest inkluderet, hvor de kan udforske nattelivet sammen. Der er rig mulighed for cocktails og mad. Selve eventet er sponsoreret af bonus-casino.dk, som du kan læse mere om her.

Tromsø, Norge

Den femte by på vores liste over de bedste maratonbyer er Tromsø. Tromsø er ikke speciel pga. stemningen, historien eller byen. Tromsø maraton er specielt forbi solen aldrig går ned i sommerperioden. Løbet starter omkring kl. 20:30 og slutter omkring ved midnat. Der er lyst under hele løbet hvilket gør det til en meget surrealistisk oplevelse.