Turen går til USA

Turen går til USA

juli 24, 2018 0 Af LFA

Er USA den bestemte feriedestination denne sommer og har du planer om at pakke løbeskoene med i tasken, kan du med fordel læse med her. Vi bringer informationer omkring løbeture i USA’s smukke natur og hvad man skal være opmærksom på.

Løbetur i USA fremfor i Danmark

Det er meget anderledes at løbe i USA end i Danmark, derfor bringer vi her et par relevante punkter at være opmærksom på. Vejret danner et andet grundlag for løbeturen, når man snører løbeskoene i USA end i Danmark. Først og fremmest skal man være opmærksom på temperatur og luftfugtighed, der kan gøre, at man har brug for mere vand til løbeturen. Ydermere er det vigtigt at smøre sig ind i solcreme, før en løbetur – da solens stråler er skarpere i USA end i lille Danmark.

USA’s skønne natur

USA byder på meget anderledes natur end man kan opleve i Danmark. Derfor er det en god idé at søge på den stat, man rejser til, hvad der er særligt at se lige netop der. Det er populært at reje til Nevada, Colorado, Arizona og Californien, som byder på særpræget natur at løbe i. For eksempel bringer ovenstående stater enestående kløfter (canyons), vandløb, ørken og meget mere. Når man løber disse steder langt væk fra trafik, vil man også opnå en følelse af isolation. Det er en hel speciel følelse at løbe disse skønne steder, så det er med at få øjnene op, når man begiver sig ud på løbetur i USA.

Inden afrejse

Der er en masse praktiske ting, man skal have styr på, før man rejser til USA. Man bør sørge for, at man har et gyldigt pas, da man ellers kan komme i problemer i lufthavnen, og i værste tilfælde, ikke kan få lov til at rejse. Ydermere er det altid en god idé at have en rejseforsikring, særligt hvis man har planer om at være aktiv på ferien. At være aktiv medfører en vis risiko for skader, særlig når man løber på terræn, man ikke er vant til. En forstuvning under en løbetur på rejsen, kan derfor blive en ganske dyr post, hvis man sparer rejseforsikringen væk.
I god tid inden afrejse, bør man også bestille flybilletter til USA samt overnatning til turen. Det ses ofte, at priserne stiger markant des tættere på afrejse, man kommer. Derfor er det en god idé at være ude i god tid! Se billetter her.

Der er bestemte ting, man skal være opmærksom på, når man rejser hele turen til skønne USA. Et er, som nævnt i ovenstående afsnit, at være ude i god til med hensyn til bestilling. En anden ting er selve løbeturene, som man gerne vil begive sig ud på i USA. Vores råd er at søge efter løbemuligheder i den stat, man skal til, for optimal at forberede sig til rejsen og de skønne løbeture.